Korene er igang med sine øvelser

Mandag 21. januar hadde Ragnhilds Drøm-koret sin første øvelse på Misvær Samfunnshus. Drøyt 50 sangglade mennesker har meldt seg på, og vi tør påstå at det låt flott allerede fra første tone. Magne Hanssen henter frem det beste i sangerne, og vi aner bare hvor bra dette kommer til å bli. Vi er særlig glade for å ha med oss flere nye sangere, og ikke minst noen yngre sangere også. Yngstemann i koret var ikke født da Ragnhilds Drøm hadde sin urpremiere.

Godt oppmøte på første øvelser i Misvær!

Søndag 10. februar har vårt barne- og ungdomskor sin oppstart på Skjerstad Samfunnshus. Over 20 barn fra Skjerstad og Misvær er med i koret, og de musikalske øvelsene vil ledes av Hildur Eli Gryt og Kristian Krokslett. Vi har ennå plass til noen flere barn, særlig gutter. Så om du kjenner noen som vil komme innom å se hva dette er, er Skjerstad Samfunnshus søndag 10. februar kl 18.00 stedet å være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s