Dette er regissøren for Ragnhilds Drøm 2019

Det er med entusiasme og stor glede vi i Stiftelsen Ragnhilds Drøm nå kan presentere regissøren for neste års oppsetting.

Ivar Tindberg er regissør for Ragnhilds Drøm 2019.

Ivar Emil Tindberg er en norsk teaterregissør, tekstforfatter og dramaturg. Han har arbeidet med mange av våre fremste skuespillere, sangere og komikere og hatt regi-oppgaver ved de fleste av landets scener: Den Norske Opera og Ballet (”Den Fjerde Nattevakt”, ”Viva la Mamma”, ”Hege og Øivind går til operaen”), Oslo Nye Teater (”Oliver”, ”Postkort fra Lillebjørn”), Hålogaland Teater (”Et Juleeventyr”, ”Amadeus”, ”I blanke messingen”) og Det Norske Teatret (”Tusen år og like blid”, ”Tonje Glimmerdal”, ”Kva Nashornet såg”).

Ivar har arbeidet tett med Ingrid Bjørnov i mange år og har hatt regien på soloshow med blant andre Lene Kongsvik Johansen og Frode Alnæs. Av produksjoner de siste årene kan nevnes ”Tryllefløyten” (for Opera Østfold på Fredriksten Festning), ”Eugene Onegin”, (NOSO og TSO) og ”The Sound of Music”, samarbeidsproduksjon mellom NOSO og Hålogaland Teater.

Og nå skal han altså ha regien på den syvende utgaven av Ragnhilds Drøm, som har premiere på Graddholmen fredag 28. juni 2019. Vi ser frem til et spennende og fruktbart samarbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s